×

Često postavljana pitanja

Kako znam da mogu imati povjerenja u drugog člana?

Važno je napomenuti da se članovi koriste stvarnim identitetima te da nadimci nisu dopušteni. Tako osiguravamo da se članovi ponašaju odgovorno - iza njihovih postupaka stoji njihovo pravo ime (i prava fotografija!): brojevi telefona i e-mailovi su također potvrđeni, a nudimo i Facebook Connect kako bi članovi povezali svoj BlaBlaCar profil sa svojom postojećom društvenom mrežom.

Zajednica se u jačanju povjerenja oslanja na ugled koji se gradi s vremenom i jamči da svi članovi poštuju BlaBlaCarov duh pozitivnog zajedništva i suradnje. Svaki put kad se dva BlaBlaCar člana sretnu u stvarnom životu, oni se javno međusobno ocjenjuju: prije putovanja s nekim članom možeš pogledati njegove ocjene i iskoristiti iskustvo ostalih članova koji su ga osobno upoznali.

Osim toga, smatramo da više od 20 milijuna korisnika BlaBlaCara diljem Europe dovoljno govori o izgradnji pouzdane i sigurne zajednice. Više informacija o stvaranju sigurne okoline za dijeljenje prijevoza naći ćeš na: http//www.blablacar.hr/povjerenje-sigurnost-osiguranje.

Ne možeš pronaći odgovor koji tražiš? Javi se našem Timu za odnose s članovima